KAISER Video- & TV-Produktion

KAISER Video- & TV-Produktion Produksi laporan video pangripta wayang Produser konten media sosial


Kaca ngarep Layanan kita Rega Proyek sadurunge Kontak Person

KAISER Video- & TV-Produktion - cara paling ekonomis lan durung profesional kanggo ngrekam konser, pagelaran teater, acara, diskusi...
kanggo publikasi ing Internet, TV, ing DVD, BluRay ...



Panjaluk dhuwur lan sumber daya finansial sing winates - kombinasi sing angel?

Iku arang bisa kanggo entuk loro ing wektu sing padha. KAISER Video- & TV-Produktion minangka pangecualian kanggo aturan. Kamera sing digunakake yaiku model modern kanthi sensor gambar 1 inci generasi paling anyar saka jinis sing padha. Kualitas gambar sing optimal dijamin sanajan ing kondisi cahya sing tantangan. Pan-tilts motorized programmable mbisakake remot kontrol kamera, saéngga nyuda perlu kanggo Staff, asil ing tabungan biaya.


Saka macem-macem layanan kita

Rekaman sinkron karo sawetara kamera (produksi video multi-kamera)

KAISER Video- & TV-Produktion nawakake sampeyan ngrekam lan produksi video multi-kamera. Kanggo produksi kasebut, kita nggunakake kamera saka jinis sing padha. Nalika nerangake kualitas gambar, KAISER Video- & TV-Produktion ora kompromi. Rekaman paling sethithik ing 4K / UHD. Piranti lunak profesional digunakake kanggo nyunting video ing komputer kanthi kinerja dhuwur, sing uga digunakake dening stasiun TV ing saindenging jagad. KAISER Video- & TV-Produktion wis nawakake kamungkinan kanggo ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Rekaman video konser, pagelaran teater lan wacan ...

Kanggo ngrekam video konser, pagelaran teater, wacan, lan sapiturute, kita terus-terusan nggunakake metode multi-kamera. Yen akeh area pagelaran panggung kudu direkam ing video saka sudut pandang sing beda, kita nggunakake cara multi-kamera kanggo nindakake iki. Kamera remot kontrol digunakake. Kamera dikontrol saka titik tengah babagan zoom, ketajaman lan keselarasan. Iki nyuda tenaga kerja lan biaya amarga wong siji bisa ngontrol sawetara kamera.
Laporan video kanggo TV, streaming lan internet

Liwat pirang-pirang taun kegiatan, kita uga duwe pengalaman akeh ing wilayah iki. Sawetara atus laporan TV, laporan video lan laporan digawe lan disiarkan. Topik-topik kasebut maneka warna kaya papan sing dilapurake. Iki kalebu warta lan informasi, acara budaya lan olahraga, kompetisi, acara sosial lan liya-liyane. Kasugihan pengalaman kita sugih banget supaya bisa ngasilake laporan TV lan laporan video kanggo sampeyan babagan macem-macem topik.
Rekaman video wawancara, meja bundar, acara diskusi, lsp.

Gumantung apa sing dikarepake klien lan kepiye kahanan ing situs, sawetara kamera uga digunakake kanggo wawancara, obrolan, acara diskusi, lsp. Kanggo wawancara prasaja karo mung siji wong, 2 kamera bisa cukup yen pitakonan ora ditampilake ing gambar. Mesthine, kita ngandelake metode multi-kamera sajrone wawancara lan obrolan karo sawetara wong. Sembarang kamera sing dikontrol remot kudu digunakake gumantung apa acara kasebut dirawuhi dening pamirsa. Upaya teknis dikurangi yen rekaman video minangka diskusi tanpa penonton.
Ngedit lan nyunting materi video lan audio

Rekaman video acara, konser, wawancara, lan liya-liyane, mesthine mung setengah perang. Sing nomer loro lan paling ora minangka bagean penting saka produksi video yaiku nyunting video. Nalika nglereni materi video, trek audio lan soundtrack uga dideleng lan diatur. Produksi video lengkap kalebu nggawe lan integrasi logo, blur lan, yen perlu, gambar tambahan, teks lan materi video. Kita uga ngethok video saka utawa materi saka sumber liyane. Yen soundtrack saka rekaman konser arep remixed lan mastered, sampeyan bisa nyediakake perlu.
Pabrikan cilik CD, DVD lan cakram Blu-ray

Apa sampeyan butuh CD, DVD utawa cakram Blu-ray kanthi jumlah cilik? KAISER Video- & TV-Produktion iku pasanganmu. Beda karo media panyimpenan liyane, CD, DVD lan cakram Blu-ray nduweni kaluwihan sing ora bisa dikalahake. Kertu memori, hard drive lan stik USB ora dirancang kanggo langgeng. Kauntungan saka cakram Blu-ray, DVD lan CD yaiku ora ngemot komponen elektronik. Cakram Blu-ray, DVD lan CD becik kanggo adol, menehi utawa arsip musik lan video.

Asil saka proses kreatif luwih saka 20 taun
Laporan video: Open Neuland Zeitz - ing Zeitz

Laporan video: Bukak Neuland Zeitz - kutha cilik, panggung gedhe - ing ... »
Mineral lan fosil sing nggumunake: bursa saham ing Bad Kösen ing distrik Burgenland. Wawancara karo ahli saka asosiasi mineralogi

Mineral lan fosil ing Bad Kösen: Insights menyang bursa saham taunan. Wawancara karo ... »
Semangat gelut ing Oberliga: laporan TV ing game HC Burgenland nglawan HSV Apolda 90 Laporan babagan semangat juang HC Burgenland ing game bal tangan ing Oberliga nglawan HSV Apolda 90. Steffen Baumgart, pelatih kepala HC Burgenland, menehi dheweke evaluasi ing Interview mati kanggo game.

HC Burgenland perang nglawan HSV Apolda 90: laporan TV ing game handball ing Oberliga A ...»
Saka wiwitan nganti saiki: Ing wawancara video, Oliver Tille ngandhani babagan sejarah bal-balan Zeitz 110 taun.

110 taun bal-balan ing Zeitz: Oliver Tille ing wawancara video babagan pasang surut ... »
Hohenmölsen ing transisi: Wawancara karo Walikota Haugk lan Prof. Dr. Berkner

Herrmannschacht ing Zeitz: dina dhasar lan diskusi babagan fase ... »
Dina iki ing Weissenfels, handover resmi saka hibah saka 1,7 yuta euro kanggo redesign saka werna Am Güterbahnhof. Saliyane 34 papan parkir anyar, 2 halte bis, puteran bis lan akses tanpa alangan menyang trowongan pejalan kaki uga kalebu proyek kasebut.

Dina iki ing Weissenfels kabar resmi babagan hibah 1,7 yuta euro kanggo desain ulang dalan Am ... »
Behind the Scenes: Barter Aneh Reese & Ërnst - Wedhus Telung lan Keledai | Khusus Sejarah Lokal

Musik, sihir lan mowing: Telung wedhus lan kuldi - Barter Reese & Ërnst sing ora biasa ... »
Jaringan lan dhukungan: strategi pemasaran kanggo sekolah mandiri

Seni marketing sekolah: Cara nggawe tampilan sing ora bisa ... »



KAISER Video- & TV-Produktion internasional
suomalainen : finnish : fionlainnis
latviski : latvian : lettiska
italiano : italian : אִיטַלְקִית
svenska : swedish : swedish
عربي : arabic : árabe
日本 : japanese : japonský
bosanski : bosnian : bosnia keel
हिन्दी : hindi : хинди
français : french : французскі
中国人 : chinese : chinês
português : portuguese : portoghese
gaeilge : irish : 爱尔兰语
bahasa indonesia : indonesian : indonezyjski
türk : turkish : τούρκικος
malti : maltese : wong malta
eesti keel : estonian : एस्तोनियावासी
nederlands : dutch : olandese
Српски : serbian : orang serbia
norsk : norwegian : norra keel
english : anglais : Англиски
Ελληνικά : greek : người hy lạp
deutsch : german : неміс
беларускі : belarusian : البيلاروسية
українська : ukrainian : ukrainisch
հայերեն : armenian : jermenski
azərbaycan : azerbaijani : azerbajxhani
bugarski : bulgarian : bulgarsk
español : spanish : шпански
қазақ : kazakh : kazake
ქართული : georgian : Ġorġjan
Русский : russian : الروسية
한국인 : korean : კორეული
lëtzebuergesch : luxembourgish : luksemburg
čeština : czech : ceko
македонски : macedonian : macedónsky
বাংলা : bengali : बंगाली
shqiptare : albanian : албанский
magyar : hungarian : ungerska
lietuvių : lithuanian : lituanien
íslenskur : icelandic : islandski
basa jawa : javanese : яванський
tiếng việt : vietnamese : vítneaimis
slovenščina : slovenian : slovenă
slovenský : slovak : slowaaks
עִברִית : hebrew : ヘブライ語
hrvatski : croatian : króatíska
dansk : danish : duński
polski : polish : poljski
فارسی فارسی : persian farsia : Парсы Фарсиясы
suid afrikaans : south african : sudafricano
Монгол : mongolian : mongol
română : romanian : rumänisch


Revisie van de pagina gedaan door Bekele Sahu - 2024.06.20 - 17:22:35